Manifestació 17/09/19

Cartel Mani 17 09 19

Benvolguts companys, estimades companyes:

Primer de tot hem de demanar-vos disculpes.

Ens han arribat queixes d’afiliats, en tant que no ens hem dirigit oficialment a vosaltres, la saba d’aquest sindicat, en diversos mesos.

És cert i teniu tota la raó. Ara bé, aquest problema sorgeix de la manca de gent que s’impliqui en les tasques que van sorgint. Necessitem més gent a les comissions, que prengui les regnes d’aquest, com d’altres problemes. Ningú ha d’implicar-se més del que pugui, per això necessitem més gent disposada a treballar i assumir responsabilitats.

 

Són moltes les coses esdevingudes en aquest estiu, aquest seria un resum ràpid:

(Si voleu més informació, demaneu a tecnicat@tecnicat.cat, si us plau)

 

  • Hem dut a terme diverses trobades al juny i juliol, amb gent aliena, per convencerl @ s d’afiliar-se i treballar amb nosaltres.

 

  • Hem donat suport a la vaga de Riggers al Sónar, ja que són el primer col·lectiu del nostre gremi que ha aconseguit millorar les seves condicions de treball. Per això han rebut l’atac frontal del seu ocupador en darrer terme, Fira de Barcelona.

 

Huelga Riggers 2019

 

 

  • S’han generat nous contactes, amb organitzacions de treballadors i treballadores dels diferents àmbits del gremi, per unir forces en l’exigència de millores laborals en el món de l’espectacle.

Cartel sindicatos Comunicado PEATE sobre huelga de Riggers

 

 

 

Finalment necessitem informar-vos que, seguint la tradició ja dels últims anys, organitzem protestes en aquest edició de la Mercè.

Hem convocat una manifestació per demà 17, a les 12:00 hores en pl. Sant Jaume juntament amb SMAC, CNT espectacles, CGT espectacles i Sindicat de Riggers. Per la dignificació de la feina en els espectacles en viu.

Més endavant convocarem una altra manifestació el dia 24, estem treballat en una convocatòria a nivell de tot Espanya.

Cartel Mani 17 09 19

Amb aquestes accions, volem cridar l’atenció dels ens públics especialment. Ja que molts i moltes treballem en esdeveniments contractats per ajuntaments, en condicions de vegades deplorables pel que fa a horaris eterns i altres drets bàsics en el treball.

Creiem necessari un debat públic sobre les nostres condicions de treball, fent visible una problemàtica, que ningú té en compte, menys els que la patim.

Si vols ajudar en l’organització de les manifestacions, escriu a

comunicacio@tecnicat.cat

Si vols ajudar en la discussió / redacció dels comunicats per a la premsa

tecnicat@tecnicat.cat

Si vols encarregar-te de la redacció de mails per mantenir informeu els i a els i les afiliats s

comunicacio@tecnicat.cat

Comptem amb la vostra participació i divulgació.

PER UNA DIGNIFICACIÓ DEL SECTOR JA !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.