Què estem fent?

Aquest sindicat està principalment aprenent, ja que, com sabreu, el formen companys/nyas que li dediquem les nostres hores lliures.

El nostre principal objectiu és aconseguir un conveni col·lectiu del sector, que millori les nostres condicions actuals de treball i dignifiqui la nostra professió.

Estem prenent els primers contactes amb la patronal del sector (representada per l’associaciò  APAC) per trobar una solució negociada col·lectivament, recollida legalment en un conveni propi i específic del nostre sector, que encara no existeix.

Volem obrir un debat per consensuar entre nosaltres com volem que sigui aquest conveni. Si vols que la teva opinió sigui considerada, no dubtis en participar dels processos de discussió que proposarem.

Estem participant de la creació d’una estructura a tot l’estat espanyol per poder organitzar-nos i respondre conjuntament a problemes comuns. (PEATE)

Volem començar recerques sobre el nostre gremi i l’ofici. Volem saber quants tècnics/ques som a Catalunya i que fem, quins són els problemes més comuns i quins menys, quin volum de negoci mou el sector i el seu impacte social i moltes coses més.

Resumint, volem articular la nostra veu perquè sigui escoltada.

Perquè siguem protagonistes a l’hora de decidir com s’organitza la nostra feina.