Termes de Servei

Termes de Servei per a les persones subscrites i afiliades a la web de Tecnicat, ‘www.tecnicat.cat’.

Has d’acceptar aquests termes per poder registra’t a la web.


Termes de Servei

 

1. Ús dins del web

1.1 Participació i afiliació

Per poder participar en les diferents seccions del nostre web tecnicat.cat és obligatòria l’afiliació i l’acceptació d’aquests termes de servei i ús.

La Afiliació al sindicat comporta un cost inicial de 10 € d’inscripció i 10 € mensuals que es cobraran a l’inici de cada trimestre.

El primer pagament es realitzarà a través de la targeta de crèdit / dèbit i les mensualitats seran girades a través de la nostra entitat bancària a l’inici de cada trimestre des de la data en què es realitzi el pagament dels deu euros inicials.

A cada afiliat/da se li assignarà un número d’afiliat/da consecutiu que es veurà reflectit en el seu perfil.

Si per algun inconvenient ens arribés avís de l’entitat bancària per impagament d’algun gir bancari ens posaríem en contacte amb el/la afiliat/da per solucionar aquesta situació. En el cas de no aconseguir contactar amb el/la afiliat/da
o no tenir resposta per la seva part a les comunicacions, aquest disposarà de 15 dies naturals per a resoldre l’impagament abans de procedir de donar-li de baixa.

Un cop donat/da de baixa un/a afiliat/da les seves dades seran esborrats de la nostra base de dades. Si aquest/a afiliat/da vol tornar a afiliar haurà de tornar a pagar els 10 € d’inscripció.

Les dades que cada afiliat/da comparteixi amb nosaltres i amb la web han de ser autèntics i fiables.

Ingressa en el següent enllaç per saber sobre la nostra ‘Política de Privacitat

1.2 Mal ús del web

Com a norma principal establim que les comunicacions entre usuaris/es siguin cordials i educades. Qualsevol insult, vexació o discriminació de qualsevol persona, entitat o agrupació de persones està prohibit i serà considerat com a mal ús de la web.

No està permès compartir arxius, imatges, vídeos o enllaços que continguin pornografia, violència, insults … i tot allò que no tingui rellevància amb el nostre sector laboral: audiovisuals i espectacles.

Les notificacions que ens arribin seran estudiades i es procedirà a la mediació i resolució del conflicte, pot arribar a vetar els usuaris/es que facin un mal ús del web.

Les dades personals mostrats poden canviar-se en qualsevol moment mitjançant la pestanya ‘Paràmetres/Settings’ dins del teu perfil.
També es poden modificar o cancel·lar les dades personals mitjançant sol·licitud al correu basededades@tecnicat.cat.